Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

8 tips til indkørslen

Tips og tricks til en holdbar indkørsel. 

Tip 1: Husk fuge og rengør dine fliser

Fugen er en 1/3 del af ens belægnings styrke, det er derfor ekstremt vigtigt at man benytter det rigtige fugesand. (Læs vores store fugesand guide) Vi anbefaler at der bliver fuget 1-2 gange om året.

Når ens belægning bliver grøn og træls anbefaler vi altid at gøre den indbydende – både for dine gæsters skyld, men også din egen. Det er faktisk ikke svært at vedligeholde sin belægning, vi anbefaler du læser vores guide til rengøring af udendørsfliser

Tip 2: Vælg materialet du kan lide, men husk tykkelsen

I en indkørsel kan der benyttes forskellige materialer. Vi anbefaler derfor altid man finde ud af det materiale man kan lide. Vi har bl.a. fliser til indkørsler, granitskærver til indkørsler, belægningstegl til indkørsler og meget mere. 

Det vigtigste når man lægger en indkørsel er bl.a: 

  • Vælg den rigtige tykkelse fliser
  • Husk at fyld fugerne op 
  • Undgå kørespor

2004 flettede krukke 1

Tip 3: Miks materialer

Miks materialer og få flotte og unikke resultater. Når du anlægger en indkørsel behøver man ikke holde sig til ens størrelser fliser, kun granitfliser eller tegl. Det er meget populært at lave en kombination af havefliser i beton og belægningstegl. 

Vores råd er at mikse på kryds og tværs og få unikke uderum der passer til jeres stil.

Tip 4: Brug husets design

Husets arkitektur bør have indflydelse i hvilket læggemønstre og formater der bliver valgt. Er huset et moderne og minimalistisk anbefaler vi at man vælger belægning med lige linjer og store formater.

Tip 5: Undgå kørespor med kantsikring

For at sikre lang levetid på ens indkørsel er det vigtigt at der bliver etableret en kantsikring. En kantsikring har til formål med at holde fliser og belægningssten på plads. Kantsikring er Kantsikring kan laves på forskellige måder. 

Læs også: (Læs: Sådan laver du kantsikring)

Tip 6: Lys i indkørslen giver liv

Lys byder velkommen, ikke blot til dig selv, men også til dine gæster. Lys i indkørslen skaber hygge og varme. Lys og lamper fås i mange forskellige varianter og typer; de mest brugte er: Pæle/standere med lys, lamper på væggen og spots i fliser

Tip 7: Grønt er godt

Blomster, træer og græs skaber liv i ens indkørsel. Planter er godt til naturen og giver et flot og naturligt miks med belægningsmaterialer. Undersøg altid hvilke planter der bedst kan vokse hvor og i hvilke materialer.

Tip 8: Få hjælp hvis du er i tvivl

Er der noget du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har over 50 års erfaring med rådgivning i valg af produkter til ens uderum. Kontakt os på 97491452 eller [email protected]

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay