Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

Er det værd at lave om i haven?

Mange af os oplever en pludselig trang til at ændre vores omgivelser, især når vi har haft dem i lang tid. I løbet af de seneste år har vi måske malet væggene, hængt nye billeder op og omarrangeret møblerne. Når vejret begynder at blive varmere, og vi ønsker at tilbringe mere tid udendørs, bør vi rette vores opmærksomhed mod vores udendørs område.

Er det værd at lave om i haven?

Mange af os har en pludselig trang til at ændre på ens omgivelser hvis man har haft dem længe. Du har sikkert indenfor de seneste år malet vægge, hængt nye billeder op og omarrangeret møbler. Når vejret lige om hjørnet begynder at blive varmt og man ønsker at tilbringe flere timer udendørs bør kigge mod ens uderum.

Pludselig er der mange gode ideer til ens uderum – lige pludselig trænger terrassen til en opgradering enten af møbler eller af fliser, sommetider ville det være rart med en bålplads eller vildmarksbad. Og mens man er i gang hvorfor vil man så ikke tilføje et udekøkken så man ikke behøver at stå indenfor og lave mad når det er godt vejr?

Alle disse ideer virker meget fristende indtil man begynder at slå priserne op. Man begynder at spekulere på om det virkelig er investeringen værd. I denne artikel gennemgår vi hvorfor en renovering af uderummet er på plads eller hvilke værdier der kan tilføjes.

1. Livskvalitet

At skabe et smukt uderum kan have en betydning for ens livskvalitet og mentale velfærd. Ifølge en undersøge rapportere 85% af boligejerne et større ønske om at blive hjemme og nyde sit afsluttet projekt. 78% rapporterede at de følte en større nydelse når de tænkte tilbage til deres projekt. (kilde)

2. Familien udvides og behovet ændres

Kom der pludselig et barn og er der nu behov for legemiljøer som fodboldmål, legetårne eller gyngestativer? Der sker for de fleste at havens behov ændre sig med tiden. Når børnene er små, vil vi gerne have aktiviteter der kan få dem ud i have, men med tiden vokser de fra de aktiviteter og der skal nu måske være plads til et stort orangeri eller vildmarksbad. 

Med tiden vokser ens børn op og man har ikke længere behov for legetårne og gyngestativer, men nu mere fokus på terrasser og hyggeområder.

familien udvides og behovet aendres

3. Øg værd

Mange tænker ikke at uderummet øger gensalgsværdien af sit hjem. At forbedre ens uderum er rart, men mange tænker også om det giver et økonomisk afkast på sin investering. Som så mange ting betyder førstehåndsindtrykket en masse. Det første man ser, skal gerne tiltrække eventuelle købere – hvis man vil sælge.

4. Hvilke ting at ”sikrer” at investere i?

Der er mange forskellige ting man kan investere i når man skal lave om i haver og terrasser – der findes dog flere ting som er mere sikker og der afhænger selvfølgelig også af ens budget.

Hvad er en baghave uden en terrasse? Uanset om man leder efter et sted at slappe af, mens ens børn leger, eller et sted til at spise og samles er en terrasse er nærmest en nødvendighed til ens hus – derfor er en terrasse en sikker investering og dette er ligegyldig om man bruger terrassefliser i beton, granit, keramik eller noget fjerede.

Forhaver og indkørsler

Hvis man overvejer at sælge sit hus, er det et godt tidspunkt at pifte sin udendørs entré op. Facaden og forhaven er det første der møder en potentielt, køber så derfor er det en god investering at opfriske velkomsten.

Hvis du endnu ikke har en indkørsel ved dit hus, er det en sikker investering da det ligesom en terrasse føles som et ”must have” at have til sit hus. Hvis du skal lave en indkørsel, kan du vores fliser til indkørsel her.

invester i indkorsel med fliser

Så er det værd at investere i ens uderum?

Efter vores mening giver det god meningen at investere løbende i forandringer til sit uderum alt efter hvad man skal bruge det til. Uanset om det drejer sig om at forbedre kvaliteten eller øge antallet af aktiviteter vil tilføjelser give dig værdi på den ene eller anden måde.

 

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay