Trends til uderummet 2023

Punkter vi kommer omkring

Det er svært at tro at vi allerede er i 2023! Som enhver andet produkt – fra tøj til interiører – former trends hvad der skal være mest populær i løbet af året.

 

Vi har set nærmere på hvad vi og vores leverandører ser der sker i løbet af 2023 vedrørende vores uderum. De seneste 2 år er vores uderum blevet en større del af vores hver dag og der vil derfor være fokus på opfriskning, renovering eller dannelse af uderum i 2023.

4 trends vi ikke undgår

Bæredygtighed

Bæredygtighed bliver en højere og højere prioritet i mange branche – hvilket også gælder for uderum. Bæredygtighed bliver sat mere i fokus vedrørende anskaffelse, genbrugsmateriale, permeable belægninger og høj kvalitet. 

 

Vi arbejder mod bæredygtighed ved at have produkter i høj kvalitet som ikke kræver man udskifter og belaster miljøet igen.

Farver og struktur

Farver, struktur og mønstre er sjovt og giver et flot og spændende miljø. Trenden for haverum og miljøer af ens materiale bliver i 2023 mindre, vi ser frem til et år hvor mange begynder at blande materiale som brosten, træ, beton og komposithegn.

 

Farver, struktur og materiale giver en mulighed for mange forskellige farvevalg og tilføjer en ekstra dybde til ens uderum. Vi arbejder derfor mod spil og kombination i materialer i 2023.

Udvidelse af uderummet

Baghaver, forhaver, terrasser, orangerier giver boligejere en mulighed for at lave oaser fyldt med personlighed og hygge. Vi ser en genopblussen i havearbejde og her taler vi ikke blot om at luge ukrudt, men mere om de vilde haver og måder at forsyne grøntsager til en selv.

Bringe livet udenfor

Man har i flere år snakket om at få sammenspillet mellem ens udeliv og indeliv til at smelte sammen. Vi ser at flere og flere bygger pergolaer og overdækket rum hvor man laver fuldt funktionelle udendørs køkkener samt aktivitetsområder med loungesæt, pool eller minigolf.

 

Vi bringer flere og flere aktiviteter udenfor for at få muligheden for at lave det samme udendørs som inde. 

DEL ARTIKLEN
Facebook
Email
Print
Pinterest
Twitter
LinkedIn