Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

6 måder at forvandle din have til et afslappende sted

Vil du bruge weekenderne op at slappe af uden at skulle forlade din grund? Forkæl dig selv om din baghave og skab afslappende steder for både dig og dine gæster.

1. Find behagelige havemøbler

Havemøbler er en af de mest essentielle ting når man tænker på at skabe et behageligt og afslappende sted. Find havemøbler der matcher din indendørs stil og pynt dem op med puder og tæpper – så skaber du en flot og hyggelige oase.

5 maader at forvandle din have til et afslappende sted

2. Tilføj vand

Havemøbler er en af de mest essentielle ting når man tænker på at skabe et behageligt og afslappende sted. Find havemøbler der matcher din indendørs stil og pynt dem op med puder og tæpper – så skaber du en flot og hyggelige oase.

tilfoej vand til haven

3. Fyld en kande med vand og tilsæt frugter

Det behøver ikke være en stor investering for at gøre det luksus for dig selv. Du kan blot fylde en karaffel med koldt vand – er du mere til søde ting kan du forkæle dig selv med en limonade eller saftevand.

4. Udpeg et område til afslapning

Du behøver ikke være ved en strand for at smide et håndklæde og solbade – du skal blot være i nærheden af et blødt underlag.

5. Timevis af sjov

En af de mest populære måder at skabe et hyggeligt og afslappende element er et vildmarksbad. Vildmarksbade har de seneste mange år stormede frem på de danske terrasser. Vildmarksbade kan bruges året rundt og du er kan både invitere gæster eller vær den nærmeste familie i den.

Og når alt kommer til alt, hvem har så ikke lyst til et varmt bad.

6. Terrassebelægning

Tilføj sorte fliser 60×60 eller 30×30 fliser og få lige og rene linjer. De lige linjer skaber et rolig udseende hvilket giver et roligt udtryk.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay