Belægningstegl Søndervig Mix 50/50 21,5×10,5×5 cm

585,00 kr. / m2

Belægningstegl Søndervig Mix 50/50 21,5x10,5x5 cm 585,00 kr. / m2
Der er 420 stk / 10,24 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): STA-8057 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

10,5 cm

Længde

21,5 cm

Tykkelse

5,2 cm

Kanter

Skarpkantet

Materiale

Tegl

Antal stk pr. m²

41 stk

Antal stk pr. palle

420 stk

Antal m² pr. palle

10,24 m²

Velegnet til

Indkørsel, Terrasse

Drømmer du om at skabe en elegant og holdbar belægning til din private have? Så er vores Belægningstegl Søndervig det perfekte valg for dig! Med dens dimensioner på 21,5×10,5×5 cm vil denne tegl tilføre stil og robusthed til dine indkørsler, terrasser og gangstier.

Belægningstegl Søndervig er kendt for sin imponerende holdbarhed og lang levetid. Uanset om det er regn eller frost, kan du være tryg ved, at denne tegl vil modstå det danske vejr og bevare sin skønhed i mange år fremover.

Denne hårdt belæggende tegl imponerer ikke kun med sin holdbarhed, men også med sin æstetiske appel. Med sin grå farve, farvespil og markante kulbrændinger tilfører den en unik og autentisk karakter til din belægning. Hver enkelt klinke er et naturprodukt, hvilket betyder, at farven kan variere fra brænding til brænding, hvilket kun tilføjer til dens naturlige charme.

Belægningstegl Søndervig har en skarpkantet profil, der giver en præcis og stilfuld afslutning på din belægning. Med dens tykkelse på 5 cm er den ideel til indkørsler, terrasser og gangstier og giver både stabilitet og holdbarhed. Du kan bevæge dig frit uden at bekymre dig om slid eller skader.

En anden bemærkelsesværdig fordel ved Belægningstegl Søndervig er dens 100% farveægthed og frostsikring. Du kan være sikker på, at farven forbliver intens og ægte, uanset hvor meget det danske vejr udfordrer den. Dette gør teglen til et pålideligt valg, der vil bevare sin skønhed år efter år.