Belægningstegl Søndervig 26,6x5x6,2 cm

887,50 kr. / m2

Belægningstegl Søndervig 26,6x5x6,2 cm 887,50 kr. / m2
Der er 432 stk / 6,26 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SO2665062 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

5 cm

Længde

26,6 cm

Tykkelse

6,2 cm

Kanter

Skarpkantet

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Velegnet til

Indkørsel, Terrasse

Antal stk pr. m²

69 stk

Antal stk pr. palle

432 stk

Antal m² pr. palle

6,26 m²

Farve

Grå, Beige

Drømmer du om at skabe en stilfuld og pålidelig belægning til din private have? Så er vores Belægningstegl Søndervig i langformat det perfekte valg for dig! Med dens dimensioner på 26,6x5x6,2 cm vil denne tegl tilføje elegance og holdbarhed til dine indkørsler, terrasser og gangstier.

Belægningstegl Søndervig er kendt for sin imponerende levetid og evne til at modstå det udfordrende danske vejr. Uanset om det er regn eller frost, kan du være tryg ved, at denne tegl vil bevare sin skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Denne hårdt belæggende tegl imponerer ikke kun med sin holdbarhed, men også med sin æstetiske appel. Med sin grå-beige tone, farvespil og markante kulbrændinger tilføjer den en unik og autentisk karakter til din belægning. Da hver klinke er et naturprodukt, kan farven variere fra brænding til brænding, hvilket kun forstærker dens naturlige skønhed.

Belægningstegl Søndervig har en skarpkantet profil, der giver en præcis og stilfuld afslutning på din belægning. Med dens tykkelse på 6,2 cm er den ideel til indkørsler, terrasser og gangstier og giver både stabilitet og holdbarhed. Du kan trygt færdes på den uden bekymringer om slid eller skader.

En bemærkelsesværdig fordel ved Belægningstegl Søndervig er dens 100% farveægthed og frostsikring. Du kan være sikker på, at farven forbliver ægte og intens, uanset hvor meget det danske vejr udfordrer den. Dette gør teglen til et pålideligt valg, der vil bevare sin skønhed år efter år.