Belægningstegl Gotland 29,2×5,2×6,2 cm

737,50 kr. / m2

Belægningstegl Gotland 29,2x5,2x6,2 cm 737,50 kr. / m2
Der er 600 stk / 10 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): GOT2925262 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

5,2 cm

Længde

29,2 cm

Tykkelse

6,2 cm

Kanter

Skarpkantet

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Farve

Brun

Antal stk pr. m²

60 stk

Antal stk pr. palle

600 stk

Antal m² pr. palle

10 m²

Velegnet til

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Skab et tidløst og holdbart udseende i din have med Belægningstegl Gotland. Denne hårdt brændte belægningstegl er designet til at imødekomme behovene hos private haveejere, der ønsker en stilfuld og slidstærk belægning. Med dimensionerne 29,2×5,2×6,2 cm og en skarpkantet profil er denne tegl ideel til indkørsler, terrasser og gangstier, hvor den vil tilføre elegance og funktionalitet til enhver udendørs plads.

Gotland-teglens karakteristiske brun-sort farvespil og markante kulbrændinger giver en naturlig og autentisk udseende, der tilføjer varme og dybde til din belægning. Hver enkelt klinke er et unikt naturprodukt med sin egen farvevariation, hvilket skaber et unikt og personligt præg på dit udendørs område.

En af de væsentlige fordele ved Belægningstegl Gotland er dens ekstraordinære holdbarhed og evne til at modstå det omskiftelige danske vejr. Den er konstrueret til at modstå både regn og frost og kan bevare sin strukturelle integritet i mange år fremover. Med dens høje kvalitet og modstandsdygtige egenskaber kan du nyde en lang levetid og minimal vedligeholdelse af din belægning.

Klinken er 100% farveægte og frostsikret, hvilket betyder, at den bevarer sin karakteristiske farve og æstetik over tid og ikke påvirkes af frostskader. Uanset om det er sommer eller vinter, vil Belægningstegl Gotland fortsætte med at være et smukt og pålideligt element i din have.