Belægningstegl Gotland 29,2×7,1×5,2 cm

581,25 kr. / m2

Belægningstegl Gotland 29,2x7,1x5,2 cm 581,25 kr. / m2
Der er 480 stk / 10,67 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): 16600-m2 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

7,1 cm

Længde

29,2 cm

Tykkelse

5,2 cm

Kanter

Skarpkantet

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Farve

Brun

Antal stk pr. m²

45 stk

Antal stk pr. palle

480 stk

Antal m² pr. palle

10,67 m²

Velegnet til

Gangsti, Indkørsel, Terrasse


Få en smuk og holdbar belægning til din private have med Belægningstegl Gotland. Denne hårdt brændte belægningstegl er skabt til at imødekomme behovene hos private haveejere, der ønsker en stilfuld og robust belægning. Med dimensionerne 29,2×7,1×5,2 cm og en skarpkantet profil er denne tegl ideel til indkørsler, terrasser og gangstier, hvor den vil tilføre elegance og funktionalitet til ethvert udendørs område.

Gotland-teglen er kendetegnet ved sit brun-sort farvespil og markante kulbrændinger, der giver en naturlig og autentisk æstetik til din belægning. Hver enkelt klinke er et unikt naturprodukt, hvilket betyder, at farven kan variere fra brænding til brænding og skabe en unik og personlig prægning på din udendørs plads.

En af de store fordele ved Belægningstegl Gotland er dens lange levetid og evne til at modstå det danske vejr med både regn og frost. Den er konstrueret til at bevare sin strukturelle integritet og skønhed i mange år fremover. Uanset om det er en varm sommerdag eller en kold vintermorgen, vil Gotland-teglen forblive smuk og pålidelig, da den er skabt til at modstå de udfordringer, som det danske klima kan byde på.

Klinken er 100% farveægte og frostsikret, hvilket betyder, at den bevarer sin karakteristiske farve og æstetik over tid og ikke påvirkes af frostskader. Du kan derfor nyde en belægning, der ser fantastisk ud året rundt, og samtidig være tryg ved dens holdbarhed og stabilitet.