Belægningstegl Solera 10,5×21,5×5,2 cm

493,75 kr. / m2

Belægningstegl Solera 10,5x21,5x5,2 cm 493,75 kr. / m2
Der er 476 stk / 11,60 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): 10154-m2 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

10,5 cm

Længde

21,5 cm

Tykkelse

5,2 cm

Kanter

Skarpkantet

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Antal stk pr. m²

41 stk

Antal stk pr. palle

476 stk

Antal m² pr. palle

11,60 m²

Velegnet til

Indkørsel, Terrasse

Ønsker du at tilføje en unik og pålidelig belægning til din private have? Så er vores Belægningstegl Solera det perfekte valg for dig! Med dens dimensioner på 10,5×21,5×5,2 cm vil denne tegl skabe imponerende indkørsler, terrasser og gangstier, der vil tilføje varme og karakter til dit udendørsområde.

Belægningstegl Solera er hårdt brændt og specielt designet til belægning. Den imponerer ikke kun med sin holdbarhed, men også med sin smukke gul-orange farve og markante kulbrændinger, der tilføjer et autentisk og rustikt udseende til din belægning. Hver klinke er et naturprodukt, og farven kan variere fra brænding til brænding, hvilket skaber en naturlig variation og unikhed.

Med en let grov struktur og skarpkantede kanter giver Belægningstegl Solera en elegant og præcis afslutning på din belægning. Den er ideel til indkørsler, terrasser og gangstier, hvor dens tykkelse på 5,2 cm sikrer stabilitet og holdbarhed under alle forhold.

Belægningstegl Solera er skabt til at modstå det danske vejr med lethed. Den er 100% farveægte, hvilket betyder, at dens varme gul-orange farve vil bevare sin skønhed gennem årene. Teglens frostsikrede egenskaber sikrer, at den kan modstå ekstreme temperaturer og skiftende vejrforhold uden at miste sin kvalitet.