Belægningstegl VG130 Brügge 20x6x5

456,25 kr. / m2

Belægningstegl VG130 Brügge 20x6x5 456,25 kr. / m2
Der er 1040 stk / 13,33 m² på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller


Varenummer (SKU): SS-8086 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Kvalitet
  • Lang levetid
  • Brændt ved høje temperaturer
  • Frostbestandig
  • Mindre algedannelse
  • Mindre modtagelig over for smuds
  • Mindre slidtage
Levering og afhentning
Vores belægningstegl bliver leveret med lastbil, kranbil eller lastbil med truck. Hvis der bliver bestilt under 1 palle, bliver ordren ofte leveret med fragtmand med palleløfter. Hvis du gerne vil afhente tegl, kan du både få dem læsset på en trailer eller selv tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler altid, at du bestiller belægningsteglene, før du afhenter, så du er sikker på, at de er på lager.
Paller og anbrud
Når der bestilles tegl på vores webshop, tilføjes der automatisk paller i ens kurv – alt efter hvilket antal tegl man bestiller. Pallerne som tilføjes, er engangspaller og koster 150 kr. Pallen kan fravælges i kurven, hvis man vælger afhentning. Anbrud kommer automatisk på når varer fjernes fra en palle – man kan undgå anbrud ved at købe i hele paller. Anbrud koster 110,- pr. varelinje.
Tips til Belægningstegl
Tegl er et naturprodukt Teglklinkerne er et naturprodukt og kan varierer i farve og størrelse. Forbruget er udregnet efter modulmål – dvs. Inkluderet fugeafstand. Bland fra flere paller Vi anbefaler at man blander stenene fra flere paller for at opnå ensartet farvespil. Lav den rigtige fugeafstand Når man lægger teglene skal der være plads til en fuge mellem stenene. Vi anbefaler, at der er en fuge mellem 3 og 5 mm, så der ikke er direkte kontakt. Undgå at efterlade sand på dine efter efter de er lagt Vi anbefaler altid, at man fejer sine teglene rene – også når de lige er lagt. Hvis fugesand ikke bliver fejet væk fra overfladen, kan det med tiden give hvide skjolder på ens fliser. Brug det rigtige fugesand Brug fugesand 0-4 efter DS norm til at fuge mellem klinkerne. Vi fraråder at der bliver brugt NoGrow da det kan give skader i form af skjolder og udtræk. Vær påpasselig med brug af stenmel på klinkerne da det også kan give misfarvninger i overfladen.

Specifikationer

Bredde

6 cm

Længde

20 cm

Tykkelse

5 cm

Kanter

Slået kanter, Tromlet

Materiale

Tegl

Overflade

uglaserede

Farve

Gylden

Antal stk pr. m²

78 stk

Antal stk pr. palle

1040 stk

Antal m² pr. palle

13,33 m²

Velegnet til

Gangsti, Indkørsel, Terrasse

Drømmer du om at skabe en have med elegance og varme? Leder du efter en klinke, der kombinerer æstetik med holdbarhed? Så er Belægningstegl VG130 Brügge det ideelle valg til dig!

Belægningstegl VG130 Brügge 20x6x5 cm præsenterer sig med en fortryllende rødgylden farvetone, der tilføjer varme og charme til din belægning. Klinken er designet til at blive lagt fladt, hvilket skaber et smukt og ensartet udseende i din have. De tromlede kanter giver klinken en blød og naturlig overgang mellem klinkerne og tilføjer en rustik fornemmelse. Samtidig har overfladen en grovere struktur, der tilføjer en visuel og taktil dimension til klinken. Alternativt kan klinken også lægges på højkant, hvilket skaber en finere og besandet overflade og tilføjer variation til udtrykket.

Belægningstegl VG130 Brügge er et naturprodukt, hvilket betyder, at farven kan variere en smule fra brænding til brænding. Dette tilføjer en unik karakter og autenticitet til din belægning og giver den et naturligt udseende, der skiller sig ud fra mængden.

Klinken er designet med tromlede kanter, hvilket giver en blød og naturlig overgang mellem klinkerne og tilføjer en æstetisk appel til din belægning. Denne egenskab bidrager til et harmonisk og behageligt udtryk i din have. Med en tykkelse på 5 cm er Belægningstegl VG130 Brügge ideel til indkørsler, terrasser og gangstier, hvor den kan modstå daglig brug og bevare sin strukturelle integritet.

Belægningstegl VG130 Brügge er ikke kun smuk, men den er også ekstremt holdbar og velegnet til det danske vejr. Den er 100% farveægte og frostsikret, hvilket betyder, at den bevarer sin intense farve og modstår skader forårsaget af regn og frost. Du kan have fuld tillid til, at din belægning vil bevare sin skønhed og funktionalitet i mange år fremover.