Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

GØR DET SELV

Hvordan maler man hegn?

At male ens hegn er en god måde at forny dets udseende og forlænge hegnets levetid. Vores trin for trin guide tager dig igennem processen trin for trin, så du opnår et flot og holdbart resultat.

Liste med værktøj til guiden

 • 2 pensler
 • Grunder
 • Maling
 • Algefjerner
 • Trærens
 • Svamp eller børste

Trin for trin guide til maling af hegn

 1. Start med at rengøre dit hegn

Det første skridt er at fjerne eventuelle alger og skidt fra dit hegn. Vi anbefaler at bruge et algemiddel, det gør arbejdet meget nemmere. Følg instruktionen på algefjerneren og hvis hegnet er over bede anbefaler vi at du beskytter beden ved at lægge noget afdækningsfilt over.

 1. Skrab løstsiddende maling af

Gennemgå dit hegn og sørg for at der ikke sidder løs gammelt maling. Hvis du maler over løst maling for du mærker i hegnet. Brug eventuel en spartel til at fjerne den gamle maling.

Hvis der er søm og skarpe kanter anbefaler vi at banke sømmet ned og slibe kanterne.

 1. Rengør hegnet med trærens

Rengør dit træværk med en god trærens. Det kræver ofte du bruger handsker og skrubber med en børste eller svamp. Efter hegnet er rengjort, skyller du hegnet af.

 1. Påfør grunder (valgfrit)

Før du behandler hegnet, skal du være sikker på at det er blevet tørt efter rengøringen. Hvis du påfør grunder med en pensel og påfør det grundigt, især ved ender og hvor der nemt kan trænge fugt ind.

 1. Mal dit hegn

Når hegnet er tørt og forarbejdet er du klar til at male hegnet. Vælg en passende pensel til træhegnet – det gør arbejdet nemmere. Vi anbefaler at du maler oppefra og ned og at du arbejder på 2-3 brædder af gangen og altid i bræddernes retning.

Hvis du vil have det bedste resultat, anbefaler vi at du påfør 2 lag maling – husk at overhold tørretiden for malingen for at få det bedste resultat.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay