Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Elegante og flotte stolpehætter i hvid

Med vores hvide stolpehætter får du flotte og holdbare stolpehatte. Vores hvide stolpehætter er yderst velegnede til sorte, trykimprægneret og hvide stolper. Alt efter hvilket udtryk du ønsker dine stolper får. Typisk bliver de hvide hætter brug som kontrast til sorte stolper, men bliver også brugt til hvide stolper for at beskytte dem.

Stolpehætter i høj kvalitet

Vores hvide stolpehætter fås i 2 forskellige modeller:

  1. Pyra i genanvendt aluminium – Den hvide Pyra model har en pyramide lignende form og er pulverlakeret hvid. Pyra modellen er støbt med kamsøm, hvilket gør installation let.
  2. Flad i genanvendt aluminium – Vores flade model er ligeledes pulverlakeret hvid, men adskiller sig fra pyra modellen ved at den næsten er flad. Den flade model er ikke helt flad da vandet skal løbe væk.

Begge modeller af stolpehatte er designet med fokus på beskyttelse og funktionalitet. Det skal være nemt at installere og det skal give en flot afslutning. Men udover det virker en stolpehat også beskyttende mod vand, fugt og dyr. Stolpehatten gør det nemlig svært for fugt og regn at være i toppen samt kommer der ikke efterladen skaber fra dyr i toppen af stolpen. Når man benytter en stolpehat, forlænger man levetiden for sine træstolper.

Fordele ved vores hvide stolpehætter

  • Smukke og holdbare: De hvide stolpehætter giver en enkelhed og følelse af elegance til ens uderum. Lavet af genanvendt aluminium og pulverlakeret sikrer en lang levetid.
  • Let at sætte på: Stolpehætterne kommer med støbt kamsøm så det er nemt at installere. Du skal blot måle ud hvor den skal sidde og derefter slå ovenpå med en gummihammer.
  • Forlænger levetiden: Stolpehætterne er ikke kun flotte, de beskytter også mod ydre påvirkninger fra fugt, regn og skader fra dyr.

Har du brug for hjælp?

Det kan være svært at vælge stolpehætte samt hvilken størrelse man skal vælge, derfor er du altid velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på [email protected]  – så hjælper vi dig i mål.

Del dit #stabyfliser projekt