Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Stolpehat til runde stolper

I vores sortiment af runde stolpehætter finder du 5 forskellige størrelser hætter. Hætterne er designet med kvalitet og funktionalitet i mente. Med en lang række af forskellige varianter i størrelsen, er vores stolpehætter velegnet til en bred vifte af opgaver – fra hegnspæle, til udsmykning af badebroer til opsætning af dyrehegn. Uanset formålet er du sikker på vi har runde stolpehatte til gængse størrelser.

En af kendetegnene ved vores stolpehætter er materialet de er lavet af. Lavet af genanvendt aluminium, som ikke bare er holdbare, men også med tanke om bæredygtighed. Vores flotte runde alu hætter giver en elegant kontrast til stolper af forskellige farver og behandlinger – uanset om de er sorte, hvide eller trykimprægneret.

Vores stolpehætter er nemme at installere da de er støbt med kamsøm og de 2 største størrelser er støbt med fransk skrue. Det gør installationen nem ved at man blot kan banke de små stolpehætter fast med en gummihammer og de større blot skruer fast.

Vores runde hatte er ikke blot flotte, men de er også beskyttende. De runde stolpehatte er designet til at beskytte træstolperne mod vandakkumulation i toppen, hvilke ofte er forårsager hurtigere nedbrydning i af træet. Ved at forhindre vandakkumulation i toppen forlænger man træstolpernes levetid og reducerer trælse omkostninger ved nye stolper.

Her er din guide til hvilken størrelse stolpehætte du skal bruge

  • De runde Ø85 mm passer til Ø8 cm træstolper.
  • Runde Ø110 mm passer til Ø10 cm træstolper.
  • Ø130 mm passer til Ø12 cm træstolper.
  • Ø150 mm passer til Ø14 cm træstolper.
  • Ø225 stolpehætter passer til Ø22 cm træstolper.

Har du brug for hjælp?

Har du behov for at se vores runde stolpehatte før du bestiller? Så er du mere end velkommen til at besøge vores store showroom vores vi har dem udstillet. VI er også klar i butikkens åbningstider med at hjælpe vedrørende størrelser og andet hjælp.