Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Stolpehatte i kobber

Kobber er kendt for sin unikke evne og glød og får med tiden en varm patina. Vores kobber stolpehatte bringer smukke detaljer til dit uderum. Kobberstolpehætterne kan bruges uanset om du har trykimprægneret, sortmalet eller hvide træstolper. Kobber hattene står også flot sammen med andre kobberdetajler som tagrender, postkasser eller lanterner.

Vores stolpehatte i kobber er lavet i modellen ”pyra”. Pyra er en forkortelse af pyramide hvilket beskriver formen som stolpehatten har. Pyra formen gør det nemt for vandet at løbe af.

Holdbare kobberhætter

Vores kobberhætter kommer med en beskyttende lak, der gør at hatten forbliver bank i lang tid. Hvis man fortrækker et mere naturlig og mat udseende, kan man fjerne lakken med maling/lak fjerner. (Vi fraråder at man bruger sandpapir, da det kan skabe materialet)

Hvis du vælger en kobberhat, får du et tidløs design, og en lang levetid.

Fordele ved vores kobber stolpehatte

  • Kan bruges til det hele: Kobber kan bruges uanset hvilken farve træstolpe du har valgt. Kobber passer til dit fleste stilarter.
  • Lang levetid: Vores stolpehatte i kobber er utrolig holdbare og modstandsdygtige mod korrosion
  • Funktionalitet: Stolpehatten beskytter dine stolper mod fugt, regn og efterladenskaber fra dyr. Det betyder for dig at du får en træstolpe som har længere levetid.
  • Nemme at sætte på: Du behøver hverken være håndværker eller snild på fingrene for at installere vores stolpehætter. Du skal blot måle i midten af stolpen og slå hætten ned med en gummihammer – Det istøbte søm gør installationen nem.

Er du i tvivl vedrørende valg?

Er du i tvivl om noget vedrørende hvor stolpehætter i kobber, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig i butikkens åbningstider. Du kan kontakte os på [email protected] eller på 97491452

Del dit #stabyfliser projekt