Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

ARTIKEL

6 tips fra anlægsgartneren

Læs 6 tips fra anlægsgartneren hvordan du vedligeholder og dyrker din flotte have.

Vi starter normalt alle havearbejde om foråret, men når temperaturen siger sommer begynder mange at miste entusiasmen for haveprojektet da det enten er for varmt eller man tænker for sommerferie. Hvis du blot følger disse fem tips, kan du få nyde din have hele vejen til efteråret.

1. Hold græs inde

Er du træt af vedligeholde dit græs og skære kanterne op til din belægning flere gange om året? Så anbefaler anlægsgartner at lave en kant med en kantsten. Kantsten kan også bruges til at lave små bede hvor man også kan plante i – udlæg pyntebark for minimalt vedligehold. 

2. Plant solsikker

Solsikker lokker insekter til haven som er gavnlige for haven. De insekter solsikker tiltrækker gavner ens frugttræer da de beskytter træerne mod insekter der skaber frugtafgrøder.

  • Plant eventuelt solsikker mellem frugttræer, men før for at solsikkerne ikke skygger for træerne.

3. Plant din egen mad

Det er slet ikke så svært at skaffe sine egne afgrøder. Et par forskellige dværgfrugter og grøntsager plantet i en altankasse eller lille højbed gør det muligt nemt at dyrke sine egne afgrøder.

4. Trim og fodre dine blomster

Sommervarme kan tage sit præg på sine blomster og nøglen er at man ”fodrer” dem og trimmer dem så de holder længere og vokser optimalt. Hvis du er i tvivl om hvordan dine blomster skal plejes anbefaler vi at kontakte den lokale anlægsgartner eller planteskole.

5. Skift dine hængende kurve

Plant stauder, iris og valmuer som kan holde til sensommeren og det tidlige efterår. Plej og vand dem løbende så man får det bedste resultat.

Valmuer går normalt i dvale over vinteren og vågner op om foråret / forsommeren.

6. Plej din nuværende belægning

Plej din nuværende belægning uanset om du har havefliser 30×60 eller klassiske herregårdssten kan du forkæle din belægning med en gang fugesand eller fliserens. Hvis din fliser er grønne anbefales der algerens. 

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay