Start dit belægningsprojekt

Punkter vi kommer omkring

Det er umagen værd at undersøge sine muligheder og få så meget information som muligt før man påbegynder sit projekt. Du kan tænke på et haveprojekt lidt alla et byggeprojekt – dog med færre valg og mindre budget.

 

Når man skal i gang med sit projekt kan denne her guide / artikel hjælpe dig igennem hvilke beslutninger du bør træffe samt hvad du bør overveje. Før du planlægger detaljerne i dit projekt, skal du først tænke over hvad uderummet skal bruges til.

Typisk tidslinje for belægningsprojekt

1. Planlægning af projektet

2. Skal du selv lave det eller skal du vælge en?

3. Anlægning af projektet

4. Efter projektet

TIP: Brug vinteren og efterår til at planlægge dit projekt, da forår og sommer er de vigtigste måneder både for leverandør, sælger og arkitekter.

Vær kreativ og lav flotte rum

Udendørs områder er ikke kun til at slappe af, men bruges også til at give ens hjem værdi både til en selv, men også hvis man skal videresælge.

 

Øg værdien på dit hjem

Hvis man vælger produkter i høj kvalitet som vores havefliser med 2-Lagsbeton får du bl.a. lang levetid som får dit uderum til at spille i mange år og dermed øge værdien til ens hjem.

 

Skab oaser til familien

Skab oaser og hyggekroge der giver liv til dit hjem. Små og flotte oaser giver steder at slappe af samt steder hvor man kan forlænge sommeraftnerne.

 

DEL ARTIKLEN
Facebook
Email
Print
Pinterest
Twitter
LinkedIn