Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

GØR DET SELV

Læggevejledning Sort Plus

Læggevejledning til havefliser Sort Plus 

Lægning af Sort Plus

Sort plus lægges efter modulmål med en fugeafstand på 1-5 mm. I forbindelsen med nedlægning af sort plus skal fliserne holdes rene. Der SKAL ikke opbevares afretningssand på fliserne, da det kan smitte af på fliserne. Ved lægning anbefales det at fliserne lægges med forsigtighed, så undgår man overfladen, kanter eller hjørner beskadiges. 

Skære ikke fliserne tæt på belægningen da flisestøvet kan sætte sig i overfladen og give misfarvninger. 

Underlag

Sort Plus lægges på traditionelt bærelag. Du kan se her hvordan man bygger et bærelag under fliser. Vi anbefaler dog at Sort Plus holdes ren og at der ikke opbevares afretter sand på fliserne. 

Fugning af Sort Plus

Efter lægning er det vigtigt at fliserne fuges med fugesand. Efter fugerne er fyldte skal fliserne renfejes så overskyden fugesand ikke smitter af i overfladen. 

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay