Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Inspiration til valg af den rigtige terrasseflise

Står du og skal til at vælge en ny terrassebelægning er det en god ide at tænke huset indretning, farve og stil ind, da man typisk gerne vil forlænge inderummet.

Sådan vælger du en terrassebelægning

En terrasse er ikke blot et sted hvor man kan hygge sig når vejret er godt, det er også et sted man kan indrette og bruge som forlængelse af ens inderum. Terrasser kan laves på mange forskellige måder, størrelser og materialer. Ofte ser man terrasser der bliver lavet i beton, træ, granit eller keramik.

Skal man vælge en træterrasse fremfor en stenterrasse?

Mange står i den svære situation om man skal vælge den ene materialetype fremfor den anden, men hvis man kigger på nærmere på nyeste trends handler det mere om at kombinere flere forskellige materialer. Vi ser flere som bl.a. mixer thermotræ med betonfliser så man får de varme farver fra terrassebræderne på terrassen og laver en stil med beton.

Klassiske terrassefliser

terrassefliser inspiration

Kvadratiske terrassefliser er et sikkert og moderne valg som giver et minimalistisk udtryk med skarpe linjer. Hvis man ikke vil have kvadratiske fliser med lige linjer, kan man mikse udtrykket op med aflange fliser som 30×60 og 25×50 eller bordurfliser.

Selvom de store fliser har haft en fremgang i flere år på grund af deres færre fuger og flotte udtryk kan man ikke komme udenom de klassiske belægningssten som hollændersten, bondesten og herregårdssten. Her får man tidsløse løsninger som ikke nok med at holde i mange år også giver masser af mulighed for spil og mønstre.

Drøm dig sydpå

keramiske fliser til terrasser

Har du nogensinde tænk over hvilket slags materialer der typisk bliver brugt i sydpå for at skabe hyggestemning? Vi kan løfte sløret for at på mange terrasser rundt i sydeuropa er der lagt udendørs keramiske fliser – ja ligesom man kender fra køkken, badeværelser og byggers, blot i 2 cm.

Keramiske fliser kommer typisk fra enten spanien, italien eller frankring og er skabt af højkvalitetsmateriale som derefter er brændt så de bl.a. kan holde til det danske vejr. Udendørs keramik fliser fås i et utal af farver og overflader hvilket er med til at skabe en terrasse som er helt unik til dit hjem.

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay