Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Terrasser

Inspiration til terrasser

Få inspiration, idéer og produkter til dit uderum. Vi gir dig alt du har brug for når du skal lave hyggelige uderum. Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige rådgivere.

Tips og tricks til forhaver

Guides til dig der vil selv

Det behøves ikke være så svært at lave en flot terrasse

En terrasse fuldender huset

Terrassen er ikke bare et sted hvor vi hygger os. Terrassen giver dig mulighed for at hive din indretning udenfor og skabe et område der giver hygge og stemning til mange aftener. 

Står du og skal lave ny terrasse har vi lavet en guide til hvad du skal tænke over ved en ny terrasse. Hvis du har styr på hvordan terrassen skal være, men er i tvivl om kombinationen af materialer kan du læse vores materialeguide. 

 

Produkter du bliver glad for

Vi har i over 50 års sørget for at vores kunder får de bedste produkter. Vi går meget op i at kvalitet er højest mulig da produkterne oftest står ude det meste af året. Derfor kræver det produkter der er lavet i materiale som kan holde til det. 

En klassisk terrasse består typisk af havefliser og havemøbler, krydret med elementer som puder, bålfade og parasoler.  

Produkter og materialer giver dig mulighed for at lave unikke terrasser. Du kan eksempelvis kombiner fiberbeton havemøbler med rattan krukker og få en moderne og vedligeholdelsesfri terrasse. 

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay