Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

5 billige metoder til at lave om i baghaven

Det er snart den tid på året igen hvor man kan tilbringe mere tid udenfor og derfor har vi samlet nogle budget venlige ideer til at pifte uderummet op.

1. Brug kantsten til at lave plantekasser

Havekantsten er yderst populært og koster ikke det vilde! Havekantsten er en budgetvenlig metode til at inkorporere grønt i ens uderum. Kantsten supplerer godt for plantekasser og blomsterbede da det kan mindske vedligeholdet ved at begrænse det til områder. Hvis man tilføjer træflis til bede, slipper man for ekstra vedligehold.

Plantesten type 8 er også et billigt alternativt hvis man gerne vil have platehuller og kant på samme tid. 

2. Tilføj trædesten til haven

Trædesten giver et ekstra og flot element som kan bruges til at danne stier og drive ens trafik i haven en bestemt vej. Trædesten er nemme at etablere da der ikke behøves det store udstyr og de kan bl.a. både lægges i bede, græsplæner og grus.

3. Lav et ildsted i haven

Hvem kan ikke lide at sidde omkring et ildsted med snobrød de sene sommeraftner? En bålplads giver en dig mulighed for at forlænge og nyde sommeraften med venner og familie. Ildsteder er nemme at installere og kræver enten at man skaffer et bålfad og noget træ – og hvis man selv vil lave en bålplads, kan det eventuelt laves med cirkelblokke.

4. Tilføj lanterner eller lyskæder

Lyskæder og lanterner skaber en fantastisk stemning i ens have og kan fremhæve ens yndlingsfunktioner i haven. Du kan placere et par lanterner rundt omkring på stier og indgange for at skabe et varmt element til hjemmet.

5. Tilføj et træhegn

Det behøves ikke være dyrt at lave et hegn. Du kan lave et raftehegn hvor du får et billigt, naturligt og flot hegn. Raftehegnet giver både et naturlig udseende til dit hjem.

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay