Den moderne have

Den moderne, minimalistiske have, er en af de mest populære trendens at indrette haven efter.

Tiden skifter og nye materialer og design kommer frem.

Den moderne have

Den moderne have går mere og mere mod enkelhed, hvor symmetrien er kompliceret. Den moderne og enkle stil gør at målet ikke er at dække hele grunden til, men de moderne haver giver mere plads til åbenhed og aktiviteter. Den moderne have har typisk et motto der hedder ”Mindre er mere”. Den moderne have kan sammenlignes med minimalisme, hvor vi taler om rene linjer, elegance og mangfoldighed i materialer.

 

Spilleregler for den minimalistiske og moderne have

  • Gentagelse af materialer, teksturer og farver fra indendørs
  • Rene linjer
  • Geometriske forme fremhæves
  • Designet er enkelt og minimalistisk
  • Naturlige materialer og farver
  • Bonus: Bringer vand ind i haven – hvilket giver fred og ro.

Mere fokus på bæredygtighed og vilde haver

Haver skal mere end bare se flotte ud. Der er i tiden mere fokus på bæredygtighed og vilde haver. Vi skal hjælpe vores natur og sikre at insekter giver frodige havemiljøer.

De primære materialer vi sælger til belægning er betonfliser, granitfliser og teglsten. Disse typer er bæredygtige materialer som holder i mange år. Dette gælder også når man snakker om betonkrukker, granitborde eller trækurve. Vi har fokus på materialer som er bæredygtige og holder i år efter år.

Hjælp til din løsning

En terrasse er en svær beslutning og der er mange valg at foretage. Vi hjælper dig gerne med input og erfaring til hvordan du laver din terrasse. Vi sidder klar hver dag til at rådgive og hjælpe dig.