varenr: STA-180207000

Fortovsfliser 62,5x47x7 cm m/fas Grå

88,75 kr.

Forventet leveringstid: 1-5 hverdage

Produktspecifikationer

Specifikationer og beskrivelse

 
 

Beskrivelse

Fortovsfliser 62,5x47x7 cm produceres med 2-lag: 1 lag tæt og fint lag i toppen og et grov i bunden. Fortovsflisen har med sit fine toplag mindre tilbøjelig til at fastholde snavs.

Fortovsflisen er produceret i høj kvalitet og bliver løbende tjekket således at produktstandarden overholdes. Flisen er også 3. parts overvåget af betonvarekontrollen.

Vedjledninger

specifikationer

Bredde:62,5 cm
Længde:47 cm
Tykkelse:7 cm
Antal m² pr palle:10,59 m²
Antal stk pr. m²:3,4 stk
Antal stk pr. palle:36 cm
Farve:Grå
Vægt pr. stk:47 kg
Vægt pr. palle:1.692 kg
Materiale:Beton

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål til produktet. Hvis du har andre spørgsmål er vi klar til at hjælpe. Spørg heller en gang for meget, da det er vigtigt du får den rigtige vejledning.

Kom i kontakt med en ekspert med mange års erfaring.

Fang os på mail, telefon eller chat. 

 • Hvordan leveres fliser og belægningssten?

  Vores fliser leveres ofte med kranbil eller truckbil (Ved ordre under en palle benyttes danske fragtmand normalt) Kranbil eller truck er inkluderet i fragtprisen også hvis fragten er gratis. Hvis du har ønske om den ene frem for den anden bedes du skrive det i kommentarfeltet i kurven.

 • Kan jeg afhente varen?

  Vi har et stort varelager, men anbefaler dig altid at ringe eller skrive en mail før du planlægger at hente varen. Hvis du vælger afhentning i kurven vil du modtage en besked når varen er klar.

 • Hvor hurtigt kommer min levering?

  Vi bestræber os altid på at produkterne kommer hurtigst mulig afsted. Vi beregner som udgangspunkt 1-5 dage leveringstid. I højsæson (Marts-August) kan der være yderelige leveringstid. (Dette vil kunne se på din ordrebekræftelse)

 • Kan jeg selv returnere paller?

  Vi har samarbejdspartnere rundt i landet hvilket gør det muligt at returner på forskellige lokationer. Du kan finde den nærmeste lokation her

  Vil du have pallerne afhentet kan du udfylde formularen nederst på siden her eller ringe til 97491452.

Indhent tilbud

Ved større ordre kan du indhente et tilbud af en vores dygtige rådgivere.