Vis filter

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Hvide Badeværelsesfliser – Bring lys ind i rummet

Hvid er det perfekte valg hvis du søger en flise der skal bringe lys ind i rummet. Det kan være at vinduet er småt eller haven er fyldt med store træer. I indretningsverden er hvid et symbol på enkelhed, renhed og tidsløshed. Det betyder at de hvide fliser giver en følelse af fred og ro, hvilket er ideelt til rum, hvor afslapning i fokus, som f.eks. i et badeværelse.

Vores udvalg af hvide badeværelsesfliser fås i mange forskellige nuancer og størrelse så der er noget at tilbyde den moderne bolig samt de klassiske boliger, men tilfælles er at kollektionerne er pålidelig og stilfuld løsning. Med keramik kombinerer man holdbarhed med smukke hvide farvetoner som kan holde til det daglige slid.

Er hvid bare hvid?

Selvom “hvid” kan synes som en enkel betegnelse, findes der en hel verden af forskellige nuancer indenfor denne kategori. Fra snehvid til cremet elfenben, giver vores sortiment mulighed for at vælge præcis den hvidtone, der passer til din badeværelses indretning. Og ligesom med vores andre farvevalg, kan du vælge mellem forskellige finishes – blank for et skinnende look eller mat for en mere dæmpet elegance.

Søger du en anden farve til dit badeværelset? Se vores udvalg:

Forskellige størrelser, men alle i høj kvalitet

Uanset om du ønsker små mosaikfliser til en detaljeret en væg eller større fliser for at give en følelse af rummelighed, imødekommer vores forskellige serier dine behov. Med en masse størrelser til rådighed kan du legende let designe et badeværelse med den flisestørrelse du synes om. Alle vores hvide fliser er lavet af keramik. De keramiske fliser er kendt for deres robusthed, og vores hvide badeværelsesfliser er ingen undtagelse. De er modstandsdygtige overfor fugt, lette at vedligeholde, og deres evne til at modstå slid gør dem til et oplagt valg for badeværelset.

Leder du efter en anden størrelse badeværelsesflise? Tjek vores udvalg: