Græske krukker “Fraska” Ø 55/41 x 65/37 cm

2.556,00 kr. / sæt

-20%
Græske krukker "Fraska" Ø 55/41 x 65/37 cm 3.195,00 kr. 2.556,00 kr. / sæt


Varenummer (SKU): 2107/2 Kategorier:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Diameter

41 cm, 55 cm

Højde

65 cm, 37 cm

Materiale

Ler

Farve

Brun

Hul i bunden

Ja

Krukkeform

Rund

Typer

Sæt

Det græske krukkesæt “Fraska” er en smuk og unik måde at pynte og dekorere din have eller terrasse på. Krukkerne er håndlavet og lavet af olivenkerner, som er brændt i en bæredygtig produktion. Hver krukke er derfor unik og har sin egen karakteristiske smukke lys farve.

Krukkesættet består af to forskellige størrelser, som giver en flot variation i højde og bredde. Den største krukke i sættet har en diameter på 55 cm og en højde på 65 cm, mens den mindste krukke i sættet har en diameter på 41 cm og en højde på 37 cm. Begge krukker har en flot rund form med flotte linjer fra bunden til toppen.

Den græske krukke “Fraska” er frostsikret og er udstyret med 2-3 huller i bunden. Dette giver mulighed for optimal dræning, hvilket sikrer en sund vækst af dine planter og blomster. For at opnå den bedste dræning anbefales det at fylde krukken ⅓ op med lecanødder eller vækstlær.

Dette smukke krukkesæt er perfekt til at tilføje et græsk touch til din have eller terrasse. Krukkesættet vil fungere godt med forskellige slags planter og blomster og vil helt sikkert tilføje et strejf af elegance til dit udendørs rum.