Granit Ugle 15 cm. Rosa

499,95 kr. / stk

Granit Ugle 15 cm. Rosa 499,95 kr. / stk


Varenummer (SKU): Gr561 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Højde

15 cm

Farve

Rød

Materiale

Granit

Denne smukke ugle i rød granit er en fantastisk dekorativ genstand til både indendørs og udendørs brug. Med dens imponerende højde på 15 cm vil den tilføje en imponerende og dramatisk effekt til dit hjem eller have.

Uglens polerede top og øjne giver den en fin og glat finish, som skaber en smuk kontrast til granittens naturlige tekstur. Det er tydeligt, at der er blevet lagt stor omhu i at skære og forme denne ugle, da den har en realistisk og livlig udseende, der vil fange øjet og skabe interesse.

Granitten, som uglen er lavet af, giver den en solid og holdbar konstruktion, så den vil forblive smuk i mange år fremover, selv når den udsættes for udendørs vejrforhold. Den er velegnet til at placere i haven, på terrassen eller endda på altanen.

Denne ugle i rød granit vil være en ideel gave til enhver dyreelsker eller tilføjelse til din egen samling af dekorative genstande. Den vil se godt ud på en bogreol, et skrivebord eller endda som en del af en større udstilling af sten eller naturinspireret kunst.