Granit bænk “Verona” 50x150x90 cm Mørkegrå

8.495,00 kr.

Granit bænk "Verona" 50x150x90 cm Mørkegrå 8.495,00 kr.


Varenummer (SKU): 10384 Kategori:
  • Hurtig levering
Sikker betaling

Specifikationer

Bredde

50 cm

Længde

150 cm

Højde

90 cm

Farve

Grå

Materiale

Granit

Vores granit bænk Verona er den ultimative kombination af elegance og funktionalitet. Denne imponerende bænk er omhyggeligt hugget af holdbar grå granit og er designet med polerede detaljer, der tilføjer et strejf af raffinement. Med dens generøse dimensioner og sofistikerede udseende vil granit bænk Verona være en imponerende tilføjelse til din have, terrasse eller udendørsområde. Lad os dykke ned i de detaljerede egenskaber ved denne bænk.

Granit bænk Verona er skåret af grå granit, der tilbyder en naturlig og æstetisk tiltalende finish. Bænken er designet med polerede detaljer, der fremhæver granittens naturlige skønhed og tekstur. Det glatte og elegante udseende af granit giver bænken et sofistikeret og tidløst præg, der vil forbedre enhver udendørsindretning. Granit er også kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for elementerne, hvilket betyder, at bænken vil bevare sin skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Granit bænk Verona måler 50 cm i bredde, 150 cm i længde og 90 cm i højde. Disse generøse dimensioner giver rigelig plads til flere personer at sidde komfortabelt. Den rummelige længde af bænken gør den perfekt til at skabe en afslappende siddeplads langs en havegang, på en terrasse eller i en fredelig del af haven. Uanset om du ønsker en plads til afslapning eller et sted at nyde udendørs måltider med familie og venner, vil granit bænk Verona opfylde dine behov.

Granit bænk Verona er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer. De polerede detaljer på bænken tilføjer en ekstra dimension af elegance og raffinement. Den glatte overflade gør det behageligt at sidde på og tilføjer en fornemmelse af luksus til din udendørs oplevelse. De præcise og omhyggeligt huggete linjer skaber et rent og sofistikeret udseende, der passer godt til moderne og klassiske udendørsindretninger.

Granit bænk Verona er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrets påvirkninger. Granit er et naturligt robust materiale, der kan modstå ekstreme temperaturer, UV-stråler og fugt uden at miste sin skønhed eller struktur.