Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Stolpehatte i plast

Når det kommer til stålstolper, er en plast stolpehat en uundværlig del. Vores plasttoppe er designet til at passe til stålstolper og giver en praktisk slutning der fuldender ens stålstolper. Stolpehatte i plast bliver ofte købt hvis man har planer om at dele sin stålstolpe i to og man skal benytte begge ender.

Fordele ved plast stolpehatte:

  • Nem montering: Du placerer stolpehatten i enden af stålstolpen og kan banke den fast med hånd eller gummihammer
  • Forlænger levetiden: Undgå at der samles vand ned i stålstolpen med en plast afdækning i toppen.
  • Elegant og enkel afslutning: Stolpehatten tilføjer en afslutning på ens stålstolper og gør at projektet ser færdigt ud.

Vores stolpehatte fås i forskellige størrelser så der er en til den stolpe du vælger.

Hvilken størrelse stolpehat skal jeg vælge?

Vi har flere forskellige typer stolpehatte, og det kan være svært at gennemskue hvilken du skal vælge. Vi har derfor skrevet på det enkle produkt hvilke stålstolper de passer til. Vi har også listet størrelsen på selve produktnavnet så du kan se hvilken stolpe den passer til.

Funktionaltet

Vores plast stolpehatte er design og lavet uden noget spil og giver et enkelt og flot udtryk – så det passer det ind i de fleste uderum. Stolpehætterne fuldender ikke blot stålstolpens udseende, men tilføjer også beskyttelse til din stålstolpe. Så uanset om du arbejder på nyt hegn, skal skifte toppen ud eller har stolper uden hatte kan du tilføje vores plast stolpehatte.

Er du i tvivl om noget vedrørende stolpehatte?

Har du spørgsmål vedrørende vores plast stolpehætter er du mere end velkommen til at kontakte os. VI har en stor udstilling hvor du kan se de forskellige stolpehatte udstillet og påsat på forskellige typer stolper. Hvis du har spørgsmål anbefaler vi at du kontakter os på [email protected].