Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Stolpehat med kugle til træstolper

Vores stolpehætter med kugle giver en smuk og anderledes stolpehat. Stolpehatten er lavet i genanvendt aluminium hvilket giver en lang levetid til stolpehatten.

Fordele ved stolpehætter med kugle

  • Høj kvalitet: Stolpehatten er produceret i Danmark i genanvendt aluminium hvilket garanterer for høj kvalitet og lang holdbarhed
  • Nem montering: Den istøbte kamsøm gør det nemt at installere hætten, du behøver ikke være håndværker for at installere den.
  • Forlænger levetiden: Ved at beskytte træstolpernes top mod fugt, regn og angreb på forlænger du træstolpen levetid ved at beskytte den med en stolpehat.
  • Elegant afslutning: Udover at være praktisk, bidrager stolpehætterne også til at give en flot afslutning til hegn og badebroer.
  • Ny eller forny: Stolpehatte bruges ikke kun ved nye hegn, men kan også være med til at give nyt liv i gamle hegn.

Step til step til installation

Som nævnt er det nemt at installere vores stolpehat, og det kræver hverken du er håndværker eller snild med fingrene. Normalt taget det omkring 30 til 60 sekunder at installere den.

Step 1. Mål ud

Vi anbefaler at du sætter stolpehatten i midten af stolpen. Lav et kryds i midten

Step 2:  Sæt stolpehatten

Sæt stolpehatten så det istøbte søm er i midten af krydset

Step 3: Slå ovenpå stolpehatten med en gummihammer.

Stolpehatte med kugle passer til 7×7 træstolper. Stolpehatte med bold eller kugle bruges også tit som markering ved bl.a. havelåger.

Har du spørgsmål?

Valget af den rigtige stolpehætte kan være en stor beslutning, og derfor er vi klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Hvis du har spørgsmål eller i tvivl om noget er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi er sikrer på du får den rigtige model. Kontakt os på [email protected] eller på 97491452