Kantblokke

Kantblokke har mange forskellige anvendelsesmuligheder og er den perfekte løsning til skråninger, terrænforskelle og højbede. Vi har et bredt sortiment i forskellige farver og størrelse.

Anvendelse

Kantblokke benyttes oftest til: 

 

  • Støttemure

Støttemure anvendes tit hvis der er niveauforskelle i haven. Støttemure kan hjælpe hvis der eksempelvis skal anlægges en terrasse der ligger under niveau i haven. En støttemur gør at jorden ikke skrider og falder sammen. Hvis din støttemur skal være over 1,5 m høj anbefaler vi at få rådgiver på. 

 

  • Havemure

En Havemur er en betegnelse for en lille mur som er mere af en dekorativt element i haven. Muren behøver ikke samme styrke som en støttemur.  

 

  • Højbede

Højbede er populære at opbygge i haven og er en ideel løsning til eksempelvis krydderurter. Et højbed er en simpel løsning, som er nem at opbygge både ovenpå nuværende belægning. 

 

Levering 

Vi leverer kantblokke i hele Danmark, og ved køb over 5 paller / 6 tons fragtfri til brofaste øer. Vores kantblokke bliver pakket på paller så blokkene nemt og sikkert kan blive leveret ved dig.

Ved små mængder kan produkterne blive leveret med fragtmand – her skal du være sikker på at der er et fast underlag som fragtmanden kan stille produkterne på. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den idelle løsning til dit projekt – så hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os på post@staby-fliser.dk eller på 97491452